4 Symptomen van giftige frendzons

Ik zal niet slaan en eerlijk zeggen dat ik in mijn jeugd franzow passeer. Ik vond het meisje leuk die me oprecht een vriend zag. Ik had een ander, een heel vreemd voorbeeld, toen ik van een zeer aangename relatie in Franzow was.

Deze fouten van jeugdig ik herinner me stevig en levitra kwamen niet langer naar dergelijke trucs.

Over het algemeen zou Franzow ik in twee typen delen.

1) schoon en naïef, vergelijkbaar met degene waarin ik land. Een vrouw ziet oprecht een vriend in je en beschouw je niet eens als een optie voor een relatie. Ze gelooft naïef dat je eromheen loopt, je helpt altijd en zegt complimenten alleen vanwege vriendschap, niet meer.

2) giftig frieson dat een vrouw in orde is.

Het eerste type is gevonden bij meisjes die niet ouder zijn dan twintig jaar (hoewel vandaag deze bar veilig kan worden verminderd). Het tweede type wacht op de meeste mannen.

Fredzona is een zeer betekenisechnologie die vrouwen het belang hebben uitgevonden

om een ​​man in de buurt van zichzelf en zijn promotie op verschillende bonussen te houden. Het is geen geheim dat vrouwen mannen delen op hoog en lage rand. Ladies begrijpen dat een man met wie ik wil niet niets hebben vandaag pas morgen kan komen als een man. Zodat hij niet ontkomen – hij is geplant in een psychologische pen.

Ja ja, we zullen zeker een relatie hebben, zal ik zeker antwoord dat u wederkerigheid, u alleen geloven. Zorg voor me. Maakte me aan restaurants, maar als een vriend.

Voor een normale man klinkt er wild.

Cadeaus geven? Led in restaurants? Panish aandacht? En dit alles is net als een vriendin? Wie wordt over het algemeen gedaan op alle?

Helaas, niet alle mensen zijn slim en niet iedereen heeft genoeg moed om toe te geven dat het gewoon wordt gebruikt.

Dientengevolge een man valt in de factor. De vrouw die hij liefheeft met heel zijn hart laat me niet op en blijft de afstand.

Maar zodra een man probeert te verwijderen en een andere, de riem wordt uitgerekt, en de man wordt aangetrokken terug. Tegen de tijd dat de vrouw kwam naar beneden en klaar «Aan de familie», De man is moreel leeg en gebroken.

Dus het is duidelijk dat je van vrienden moet rennen. En zelfs als de dame, die voor jou interessant is, plotseling begint terug te keren, kan niet worden gegeven. Ze probeert de leiband te trekken om weer op een gunstige afstand te blijven.

Herken dergelijke giftige fraudon kan Volgens de volgende tekens.

Warm koud

Eigenlijk het eerste teken dat ik hierboven stemde. In een normale relatie duwt een vrouw de man niet interessant voor haar.

Communicatie is vergelijkbaar met een platte lijn die zelfverzekerd omhoog gaat. Een vrouw kan onmiddellijk naar zichzelf gaan, maar ze heeft interesse, het zal zeker gebeuren.

Giftige Frendzone lijkt op Amerikaanse dia’s. Het lijkt erop dat alles in orde is, maar Batz – ze duwden je, eraan herinneren dat je gewoon een vriend bent. Zodra je verder gaat – Batz, trokken ze je, gevende hoop.

Hint van actieve verkering

Vrouw maakt duidelijk dat je er gewoon een vriend voor bent, en tegelijkertijd hint ze dat het niet tegen actieve courtships zal zijn – prachtige restaurants, geschenken, romantische daden.

Ik heb één vraag: velen hebben een vriendin waarmee je schattig bent. Je rijdt haar rond restaurants? Dariet dure geschenken?

Non-Key Lady vraagt ​​dingen onkarakteristiek voor eenvoudige vriendschap. Laat haar iets kiezen: of je ontmoet elkaar en ze krijgt al deze bonussen of jij bent gewoon vrienden.

Ze vertelt over zijn relatie

Je kunt je de situatie voorstellen dat we naar de eerste date gingen, en voor een uur vertelt over je mannen, die het na het avondeten zullen ophalen? Niet? En correct omdat in normale relaties zo’n abnormaal.

In Frendzone zal een vrouw niet alleen in elk detail zijn over haar mannen – ze zal onder druk zetten op zelfrespect, die meer actieve acties willen aanmoedigen. Een man valt in de volgende valstrik: Dus ze vertelt ze hoe haar vriend laarzen gaf. Misschien als ik een handtas koop, smelt ze en ga ermee akkoord elkaar te ontmoeten!

Het klinkt belachelijk, maar velen denken van wel. En nee, het zal niet werken.

Praat over anderen «Vrienden»

In bijzonder gelanceerde gevallen praat de dame over andere nadelen die in toxische netwerken zijn geweest. Vaak presenteert een vrouw het als waardigheid:

Weet je, veel mensen zorgen voor mij, maar ik ben niet zo, ik wacht op mijn geliefde.

In feite is alles eenvoudig – het heeft plezier met anderen, en degenen die het drogen blijft op een korte riem, zodat je er een kiest «waardig», Wie zal haar echtgenoot worden.

Als je in communicatie met een interessante vrouw hebt opgemerkt, heb ik deze tekens opgemerkt – ik adviseer je om onmiddellijk communicatie te geven. Of probeer haar tactieken te handelen – houd vast aan de leiband, laat zien dat je communiceert met andere vrouwen en er niet

naar keek. Door vreemde logica, zo’n houding verslaafde een vriendin meer en misschien komt het uit vrienden.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *