5 gelovige tekenen dat je huwelijk is gedoemd

Je bent heel vroeg of na 32 jaar getrouwd

Dat het al 18 jaar niet de moeite waard is om te trouwen met een man die je de triomf van evolutie en het hoogtepunt van de bevolking lijkt, hebben we geraden.

Uiteindelijk verandert bij een jaarlijkse verslaving maandelijks en is het huwelijk van het fenomeen min of meer stabiel — Zo’n afstand zal naar verwachting leiden tot echtscheiding.

Maar dat is het feit dat de waarschijnlijkheid van echtscheiding na 32 jaar elk jaar met 5% groeit, we horen voor de eerste keer.

De studie over dit onderwerp werd gehouden aan de Universiteit van Utah, onder toezicht van Nikola Wolfinger.

Volgens de wetenschapper, na de 32 N jaar, begin dan in de nabijheid van een andere persoon die niet gemakkelijk is vanwege de gewoonte van gewoonten. Daarom hebben degenen die in combinatie met een huwelijk in hun late jaren 30 de kans op echtscheiding hebben verhoogd.

Je hebt geen vaste baan

Helaas, ondanks alle prestaties van feminisme, stereotype «Lidder» Nog steeds sterk in de samenleving, zo veel dat het behoorlijk in staat is om het aantal echtscheidingen te beïnvloeden.

Resultaten van Harvard Research 2016, gepubliceerd in het dagboek «American Sociological beoordeling», geven aan dat in gezinnen waar mensen geen vast werk echtscheiding is waarschijnlijk met 3,3%.

In gezinnen waar een Kamagra Effervescent man op een gelijkspel elke dag wordt gezet, neemt de portefeuille en loopt in dienst, zoals een kans is lager — Totaal 2,5%.

Dus, wanneer de volgende keer dat de vrouw zal je de neiging om te stoppen met werken, en geef haar de kans om volledig te bieden u, onbaatzuchtig afval.

Je hebt geen hoger onderwijs

Ja, zo blijkt, is het noodzakelijk om te leren was niet alleen om een ​​fatsoenlijk werk te krijgen (zie. Vorige punt), maar ook niet om te scheiden.

Tenminste dit is precies wat een artikel is goedgekeurd, gepubliceerd op de officiële pagina van het Amerikaanse Ministerie van Werkgelegenheid.

Het artikel verwijst naar een grootschalige nationale studie van jongeren, begon in 1979.

«Onder die echtelijke paren die een onderwijs onder het gemiddelde hebben, is viagra online het percentage van de echtscheiding erg hoog, meer dan 50, — Het artikel zegt, — De tijd zoals in paren die een hoger onderwijs hebben gekregen, is dit percentage slechts 33rd».

Je bent heel, heel erg verliefd op elkaar

Het lijkt erop dat als bij de bruiloft van jonggehuwden zo strak aan elkaar klampte, die onbegrijpelijk is, waar de bruid eindigt en de bruid begint (in de beste bijbelse tradities), wordt de echtscheiding beslist niet bedreigd! Juist het tegenovergestelde — Psycholoog Ted Haston-objecten.

Tijdens de 13e keek Haston de ontwikkeling van de betrekkingen 168 en koppels. (We weten niet of ze al die jaren in Ted’s appartement leefden, maar voor zijn eigen goede, hopen we dat nee).

Observatie toonde aan dat die paren die letterlijk geobsedeerd waren bij elkaar aan het begin van het huwelijk — liet elkaar niet van elkaars handen los, de hele tijd wreef de neuzen en giechelt graag — gescheiden 7 of meer.

Maar die paren die kalm en pruodig leek, blijven het kruis van een gelukkig huwelijk dragen.

Je houdt niet van ruzie maken, die de voorkeur geeft aan het conflict van stilte

Je kunt sinds de kindertijd geen vrouwelijke hysterieën dragen, en je vrouw kan niet tolereren wanneer ze rond het huis achtervolgen met een koekenpan, — Dus jullie liever liever de relatie achterhalen, maar om het probleem te laten zinken.

Goed, of verspreid een paar dagen, koel en ga terug, dus ik verduidelijk niets. In het algemeen, alles, gewoon niet het schandaal.

Maar de studie van 2013, gepubliceerd in de publicatie «Huwelijk en familie», Ik heb zo’n molchunov gewaarschuwd: hoe langer je je ogen zult sluiten voor conflicten, hoe hoger de waarschijnlijkheid van echtscheiding. Dus het schandaal op gezondheidsrelaties.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *