Seks in de natuur – 6 meest geschikte plaatsen voor liefde

De zomer is een geweldige tijd van het jaar om je intieme relatie te vernieuwen en te diversifiëren. Probeer stereotypen te vergeten – type zijden lakens, baden met aromatisch zout, kaarslicht en stille muziek. Laat zijn fantasie los! Toon met de geliefde stad, in het bos, naar het dorp tot de tante of aan de kust, – afhankelijk van de verlangens en kansen. Onthoud tegelijkertijd de veiligheidstechniek.

Senal

Wat kan beter zijn dan de smaak van het vers lijm hooi, de drainage van krekels, zachte maanlicht? Laat maar. Maar als voor de regels van voorzichtigheid, dan kun je gewoon vergeten over hen. We hebben het over stekelige gedroogde bladen die pijn kunnen doen, zodat de volgende ochtend gesloten kleding moet dragen met lange mouwen. Daarom, voordat je gaat met je geliefde op Senov, pak je een paar dichte deksels met jou. Kom op!

Tent

Wie zei dat die de nacht in een tent alleen als onderdeel van de toeristische groep doorbrengt? Laat deze keer dat de groep uit twee van jullie bestaat. Plus handige, ruime tent, bij voorkeur met muskietennetten. Stel je alleen maar voor: zingen van nachtvogels, het geruis van de rivier of stroom, frisse lucht, lichte diner, gekookt op het vuur … het belangrijkste is om een ​​vrij afgelegen plek te kiezen, zodat sommige bedden met gitaren niet klimmen het kampvuur op het meest verantwoorde moment

strand

viagra kopen belgië

Het beste van alles, Sommige wilde strand is geschikt voor liefdesspellen, weg van de gedroogde menigte van zonnebaden burgers. Als je het probeert, is het vrij realistisch om te vinden, – voor wat rots, cape of beurt. Nog beter – wacht wanneer alle vakantiegangers en hun kinderen eindelijk zullen kunnen slapen, en een romantische jonge maand of een enorme volle maan zal in de lucht verschijnen. Vergeet niet van voorzorgsmaatregelen: sprei of handdoek tussen zand en uw lichamen – Zorg ervoor dat. Anders, zoals gynaecologen waarschuwen, zal klein zand worden geraakt door de slijmvliezen, die een vreselijk onaangenaam en pijnlijk effect van schuurpapier zullen creëren.

Water

Het is zeer extreem – het maken van liefde in water, het lijkt te staan ​​voor tientallen mensen, en tegelijkertijd, verstopt onder de dekking van het redden van vocht. Bovendien zal water helpen om eindelijk te poseren, wat in andere omstandigheden problematisch zijn. Eén «maar»: als het reservoir gesloten is, kan het verschillende vertegenwoordigers van flora en fauna bevatten die u kunnen toekennen met onaangename ziekten. Wil niet riskeren? Kies dan niet alleen een reservoir en … Waterval. Als u het doel specificeert – kunt u zo’n waterval vinden, dat zich uit de buurt van toeristen bevindt en u een onvergetelijke momenten van plezier geeft.

Een boot

Heb je ooit geprobeerd om de liefde te bedrijven in een kleine gezellige boot? Dus kamagra jelly probeer! Het belangrijkste is om ervoor te zorgen dat het schip niet overbrengt, en nog een moment – het is beter om het in het meer te doen, en het zal ook de stroom van de rivier of in de open zee afhouden ..

Dak

Deze optie is voor romantici die niet de mogelijkheid hebben om te vertrekken in de Maldiven of in een landwoud. Kies een plat dak rond waar geen huizen hoger zijn, anders is er een risico dat u al op loopt en uw favoriete internetsterren wordt, «Dankzij nieuwsgierige buren die video op een mobiele telefoon kunnen schieten.

Laatste tips:

– Maak je handen grondig voor en na (beide!);
– Grijp hygiënische servetten;
– Het is handig en een antiseptisch – bijvoorbeeld, «chloorhexidine», die in kleine flessen wordt verkocht, is het niet eens noodzakelijk om te fokken.

Heldere sensaties!

auteur
Olga Moiseeva voor het vrouwenmagazine «charme»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *