Wanhopige zoekopdrachten G – Seks.

Wanhopige zoekpunt g

Er is een gemeenschappelijke mening die in het lichaam van een vrouw een soort magisch punt verborgen is, wat voldoende is om te vinden, en alle orgasmen van de wereld zijn beveiligd. Dus, hoe zit het met het punt?

Dit punt (of zone) heeft veel titels: G-spotpunt (G-spotpunt), G-spotzone (G-spotzone), Greophenberg-zone (door de arts, eerst beschreven het). Bovendien wordt het genoemd "Spons urethra" of "Women’s Prostate". Zoals reeds vermeld, werd het punt G geopend door de Gynaecoloog Ernst Ghephenberg in 1940 als de meest gevoelige van alle erogene zones van een vrouw. Dit is een klein deel van de voormuur van de vagina, gelegen op een diepte van 5-6 cm, achter het schaambeen en urethra. Op deze plaats is er nog steeds de wortel van de zogenaamde clitor, die in het vaginale kanaal gaat.

Als een vinger of twee netjes de voorwand van de vagina tast, zal deze zone convex en ruw zijn tegen de achtergrond van de rest van het vaginale kanaaloppervlak. Deze zone is misschien de grootte van de erwt aan de Double-Band-munt.

Op internet zijn er nogal wat informatie over het vinden van dit punt en hoe te stimuleren. Er is zelfs een video waar het duidelijk en betaalbaar is, zoals met de hulp van de handen, partnerplezier leveren, kracht, ritme en diploma aanpassen Klik op dit punt. Toegewijd om ons te overtuigen dat het orgasmespunt G zeer sterk is, zelfs een reeks van verschillende orgasmen kan optreden. Samen hiermee blijven veel vrouwen zich nooit op zichzelf vinden, geloven dat ergens dat ze nog steeds heeft. Tenslotte beloofden ze dat het zou zijn, ze verzekerden dat het goed zou zijn, het betekent om naar te zoeken. Maar we zullen je niet voeden met lege beloftes, maar vragen specialisten die ze hierover nadenken.

Sexologist, universitair hoofddocent van de afdeling Psychiatrie, seksologie en medische psychologie
National Medical University George Selyukov
: "Het is erg triest voor het feit dat de afgelopen jaren in Society Sex iets is geworden als sportwedstrijd. Niet de harmonie van interactie, de vreugde van partnerschap, verzadiging aan elkaar, gelukzaligheid, maar hoe vaak het gebeurt. Hetzelfde geldt voor de beruchte punt G, die iedereen op zoek is. Om een ​​of andere reden wordt aangenomen dat dit een bepaalde universele schakelaar is: ingedrukt – en de donkere kamer verlicht onmiddellijk met licht. Maar het is niet zo. Ten eerste is het nogal een grillige zone, het is helemaal niet gemanifesteerd en niet in elke fase van seksuele opwinding. Ten tweede heeft dit punt elementen van heterotopie (wijzigingen de locatie). Ze kan zichzelf eerst laten zien, dan "Uitzetten" en vice versa, "aanzetten" Met een vorm van stimulatie en onmiddellijk "Uitschakelen" in vriend. Misschien zo dat je het vandaag hebt gevonden, en morgen zij "Kwijt".

Je kunt dit lang en todig zoeken "schakelaar", Terwijl de partner niet zal zeggen: "Schattig, misschien zullen we slapen, maar het is al licht". Gebaseerd op een puur technisch proces, verliezen een man en een vrouw de gelukzaligheid van interactie, bezit. Dit is niet universeel "schakelaar", Geen magische tablet. Er kan niet zoiets zijn dat een man, bijvoorbeeld, een vrouw beledigd, beledigd en vervolgens op de juiste knop drukte en alles weer goed werd".

Intieme spiertrainingsmethoden (methoden voor het opleiden van intieme spieren) "Liefdesformule" Elena Melnik: "Het hangt allemaal af van de gevoeligheid van een vrouw. Als het punt g een erogene zone van een vrouw is, als ze van haar weet en tijdens seks wordt het vaak gestimuleerd, zal de vrouw een orgasme ervaren tegen stimulatie van dit specifieke punt. Maar als de muren van het vaginale kanaal ongevoelig zijn, weet de vrouw het vaakst niet over het bestaan ​​en de locatie van het punt G. Daarnaast zijn we allemaal heel anders in onze fysiologische structuur, we hebben absoluut verschillende variaties van de structuur van de vagina, dus universeel advies zijn verre van alles.

Vergulding maakt het mogelijk om uw lichaam te bestuderen, de gevoeligheid te verhogen en meer kansen om een ​​punt

g te vinden. Uit ervaring: een van mijn klant kwam om deel te nemen aan virgdden voor gezondheid. Ze klaagde over de problemen met de hormonale achtergrond, de mislukkingen in de menstruatiecyclus. Als gevolg hiervan heeft de vrouw niet alleen de gezondheid gecorrigeerd, maar ook de gevoeligheid van intieme zones ontwikkeld, inclusief zones g. Ze vertelde over gekke orgasmes. Allemaal door het feit dat, betrokken bij een speciale simulator, verbeteren we de bloedcirculatie in intieme zones, muren worden gevoeliger voor aanrakingen. Hetzelfde effect kan worden verkregen tijdens gynaecologische massage.

Als het geslacht een zeldzame, onregelmatige, dan heeft, heeft ze minder kansen om een ​​orgasmespunt G te krijgen, en inderdaad orgasme. Het is ongeveer hetzelfde alsof je een lange tijd een voet of hand had, in de cast. Spieren gedurende deze tijd zijn atrofie, gevoeligheidsvermindering. Tijd kost tijd om de spierprestaties te herstellen.

Je kunt ook de kans op het vinden van het punt g, masturberen met sekswinkel speelgoed.

Maar in het algemeen zou ik niet adviseren, zo serieus verwijzen naar de zoektocht naar dit punt. Voor vrouwen is de gezondheid van zijn viagra kopen apotheek geslachtsorganen als geheel belangrijk, het is van hier het nodig om haar vrouwelijke macht te beginnen. Tegen en groot is de vrouw in de natuur al een magische knop gegeven – dit is de clitoris. Als het een normaal clitual orgasme kan ontvangen, is dit voldoende om zich gelukkig te voelen".

Als een uitvoer kunt u het volgende zeggen. Als je dit punt hebt gevonden – prachtig! Zorg ervoor dat u met Amerikaanse indrukken deelt. En niet gevonden – niets verschrikkelijk. Het belangrijkste is dat je blij en geliefd bent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *