Cervicale orgasme wat het is en hoe het te bereiken

Cervicaal orgasme: wat het is en hoe het te bereiken

www.feriperi.com/op-uw-plaatsen-aandacht-seks/

Laten we beginnen met AZOV. De cervix bevindt zich in een deel in de vagina, het scheidt het vaginale kanaal van de baarmoeder zelf.

In de baarmoeder zijn er ook nerveuze uiteinden en kan elke vrouw een zo’n orgasme krijgen, maar weinig aan wie het bij de geest komt. Een andere optie – ze waren, maar je vermoedde niet over hen.

overdosis viagra

Wat is als stimulatie van deze zone?

De cervix benadrukt het smeermiddel dat in de vagina valt. Op het moment van orgasme is de nek gecomprimeerd. Er is geen nerveus eindigend. De stimulering van de nek geeft een gevoel van volheid en vaak gespierde sneden. Zulke spasmen worden niet zeker aangenaam genoemd, maar ze houden van sommige vrouwen.

Hoe te begrijpen wat er gebeurde orgasme cervicaal?

Dit orgasme is in wezen variatie van vaginale, alleen dieper en ingezet, komende krachtige golven. Zodat het haar soms opkomt en de ogen erg breed opengaat.

Sensaties kunnen anders zijn omdat mensen anders zijn. En het is mogelijk dat je het nooit hebt ervaren.

Hoe het te bereiken?

Goede seks betreft noodzakelijkerwijs de clitoris. Maar het cervicale orgasme is niet gebaseerd op rubma, maar beïnvloedt de binnenkant van dit lichaam, wat 3-4 keer externe kan zijn! Komt ook met diepe stimulatie – penis, vingers, speelgoed.

En als ik het niet leuk vind?

Sommige vrouwen zijn onaangename diepe penetratie, recht op pijnlijke sensaties. Iemand

is bijvoorbeeld sterk intense, intieme spieren die niet toestaan ​​om diep te betreden.

Maar de tijd komt wanneer het beter is om je lichaam te vinden en iets nieuws te proberen. Als je het leuk vindt – geweldig! Zo niet – ook goed.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *