Ring van Vsevladia «Wat is het rimmen en of hij veilig is

«Ring of Vsevladia»: wat is rimmen en of hij veilig is

Wat is rimmen en wie wil «zo» om deel te nemen?

Rimmen of, zoals het ook wordt genoemd, Anilingus is een soort orale seks, waarin een van de taal van de partners de anale passage van een ander stimuleert. In Anus, veel zenuwuiteinden, dus, zelfs als het je lijkt «fu-getuige», veroorzaakt het echt veel van het psychologische plezier.

Hoewel de anilingus meestal geassocieerd wordt met een homoseksuele daad, wordt veel heteroseksuele stoom of geoefend, of willen oefenen als ze behoorlijk eerlijk kunnen zijn met hun partners.

In 2012 interviewde Esquire 500 Amerikaanse mannen, die ze tijdens de preludes missen, en 12% van de mensen beantwoordde dat ze in de diepten van de ziel hun minnares niet zouden weigeren om een ​​anilingus te weigeren. Ter vergelijking: 43% wilde hun partners vaker doen om kamagra kopen winkel de pijpbeurt te doen, en 6% wilde een beetje «grof spel».

Mannen, trouwens, ze geven zelf de voorkeur aan de «achterdeur» – zelfs meer dan een nieuw mondeling genoegen te krijgen. De reden hiervoor is natuurlijk angst minder moedig. Sommige mannen zijn oprecht bang dat hun partners ze vatbaar zijn voor homoseksualiteit als gevolg van wat ze graag hun billen aanraken.

«Er zijn veel tabbladen rond de anus,» legt Charlie Glylicman, seksinstructeur en boekauteur uit "Volledige map LASK PROSTATY: erotische studie voor mannen en hun partners" (De ultieme gids voor prostaatplezier: erotische verkenning voor mannen en hun partners) – deze schaamte vergezelt ons omdat de luier voor het eerst op ons wordt gezet en bij ons blijft wanneer we opgroeien. We zijn altijd op zoek naar een manier om deze taboes te rechtvaardigen, ze rationeel benaderen. We zeggen dat het walgelijk, vies, merzko is «.

Kan ik tijdens het Romein besmet raken?

We stellen niet aan dat Rimmen geen risico’s voor de gezondheid draagt, maar u hoeft alleen maar aan bepaalde voorzorgsmaatregelen te voldoen. Dus wat je nodig hebt om in mijn hoofd te houden, als je hebt besloten om je partner anilingus te maken.

Eigenlijk, zoals in het moment van gewone orale seks, kunt u de STD infecteren, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat beide partners onlangs van een arts zijn en met uw en zijn analyses alles in orde is. Natuurlijk, op voorwaarde dat u beide Monoga bent.

Welke ziekten kunnen op deze manier worden verzonden? Bijvoorbeeld herpes A en viagra sildenafil B, dus je zult er zeker van zijn dat je allebei bent gevaccineerd, en zo niet, dan kan vaccinatie altijd in de volwassenheid worden genomen.

Anilingus verhoogt het risico op infectie met dergelijke ziekten zoals chlamydia, gonorroe – misschien is het niet voor de hand liggend, maar deze en sommige andere ziekten hebben ook invloed op het anale gat en de keel.

Naast genitale infecties is er een bepaald risico op intestinale infecties.

Velen denken dat als je het anale gat grondig wassen, waardoor het risico van ziekte krijgt, maar dit is een waanidee. Natuurlijk zal het je kansen enigszins besmet raken, maar ze zullen niet verdwijnen. Bijvoorbeeld, ongeacht hoeveel uw partner schoon is, zullen de hygiënische procedures niet beschermen.

Wat betreft bacteriën moet hier worden gezegd dat de situatie niet zo eng is, zoals het lijkt (als dit natuurlijk geen bacteriën zijn die ernstige ziekten veroorzaken), omdat we overal bacteriën hebben: in de mond, in genitaliën, in de mond het anale gat. Strikt genomen is bacteriën van de anale opening veel gevaarlijker voor de vagina dan voor de mondholte.

Latex-servetten worden gebruikt voor beschermde Romeinse. En als er geen servetten zijn, maar ik wil echt, dan de voedselfilm of het snijcondoom. Maar natuurlijk is het gevoel hiervan veel zwakker. Bovendien vereist het gebruik van deze beschermende uitrusting een bepaalde vaardigheid. Latex-servetten zijn praktisch niet verkocht in Rusland, vanwege hun lage populariteit.

Als u het liever niet toevlucht bent aan beveiligingshulpmiddelen, dan minimale voorzorgsmaatregelen: gebruik anale douche, intieme hygiëne-producten. Goed voor deze doeleinden&Lichaam.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *