Erectiele ring – geen eenvoudige decoratie-instructie voor gebruik

Laten we beginnen met de belangrijkste vraag: waarom zijn ze nodig? Alles is heel eenvoudig: dankzij gedeeltelijke afschrikking van de bloedstroom komt ejaculatie later, wat helpt om het plezier voor beide partners te verlengen. Ten tweede geven dergelijke ringen de penis, dus om te spreken, «vertrouwen in zichzelf» en hardheid van intenties – ze helpen zelfs in het geval van erectiestoornissen.

Er is ook geen voor de hand liggende «derde»: moderne erectiele ringen zijn uitgerust met extra vibratie. Misschien zullen ze al snel gloeien en praten met de stemmen van favoriete personages uit cartoons, maar terwijl fabrikanten hun fantasie beperken.

Waarom belde ik de ring, klopte je je hart

Er zijn drie hoofdopties voor het uitrusten van de erectie-ring:

  • op het vat van een lid;
  • Op basis van geslachtsdelen (de ring vangt een lid samen met de testikels);
  • in de mug.

De meest aangename optie voor seks met een partner is de eerste, omdat de ring, geloofd aan het vat van een lid, ook de clitoris zal aanraken en stimuleren, en notevestors.co/ivermectin-no-prescription-online/ de man zal helpen om de erectie langer te handhaven dan het gebruikelijke.

Er is geen smering nodig bij het plaatsen van de ring – behalve dat u «Kolzebros» wilt spelen. Er zijn geen contra-indicaties voor het gebruik van erectiele ringen, maar het wordt niet aanbevolen om hun langer dan een half uur te dragen. Nou, natuurlijk, het is onmogelijk om met hen in slaap te vallen en het plezier van alcohol aan te vullen. Dientengevolge kan het priapisme ontwikkelen – een zeer onaangename toestand die leidt tot gangrene. Nee, we doen het niet bang, net in alles wat je nodig hebt om de maatregel te kennen. Je zult niet bang zijn om een ​​dagelijkse pakking te dragen!

Hoe we een DPUG DPUGU voorzichtig twee ringen hebben gebruikt

Hoe te kiezen?

Bijna alle erectiele ringen maakten, zoals het grootste deel van het speelgoed, van medische siliconen, goed strekken, dus kies ze, op basis van de grootte van de penis, optioneel. Maar hoe kleiner de grootte van de ring, hoe sterker het de lul zal draaien. Uitzondering vertegenwoordigt glas en metalen ringen. Hier moeten ze ze in grootte kiezen – de ring moet slechts

iets minder zijn dan de diameter van de basis.

De meest «flexibele» ringen zijn gemaakt van thermoplastisch rubber (dit materiaal ziet eruit als een bevroren gel), rigoureus – van medische siliconen.

Extra functies: gouden ring, als het lot dat ik overhandigde

Ringen zonder trillingen

Met behulp van dergelijke ringen die zeer originele vormen zijn, wordt de partnerclaitoris gestimuleerd. Het zijn verschillende vormen en maten, en als het eerste vergelijkbare apparaat goed geschikt is.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *